13 marts 2017
Er virkelig blevet fan af de her romkugler - og min datter er lige så pjattet med dem. Hun tror, det er kage - Det er jo helt fantastisk, når jeg ved, hvor overvejende sunde de faktisk er :o)
Jeg er inspireret af Vanløse Blues opskrift, men har modificeret den lidt. Modificeret af to årsager: Det er næsten umuligt at finde sorte bønner i Bjæverskovs omegn, og derfor har jeg afprøvet med kidney bønner, hvilket fungerede helt fint. Den anden årsag er jeg tilsætter lidt Husk loppefrøskaller.
Min udgave af opskriften lyder sådan her:
Skyl bønnerne godt og blend dem til ukendelighed. Jeg bruger stavblender og minihakker til formålet.
Kom de blendede bønner i en skål og tilsæt resten (dog ikke kokosmel). Bland det godt med en røreske.
Det bliver en ret klistret masse. Det er muligt med en teske og en hånd at forme kugler til at vende i kokosmel, men jeg synes, det er nemmest at lade dejen stå i køleskabet 30 minutters tid, og så trille kugler.
Sæt kuglerne på køl i mindst en time, før de spises.
I køleskabet i en lukket beholder kan de holde en uges tid.
MUMS, velbekomme :o)
8 november 2015
Virkelig gode müslibar, som smager sødt men også indeholder nogle af de gode sager. Opskriften er nederst.
Før bagning:
Skåret ud efter bagning:
Opskrift - (Fra superbageren Camilla Vedel Grewe)
Min erfaring er, at müslibarerne bliver lidt for hårde, når de får 60 minutter. Måske er det fordi, jeg bruger varmluft. Vil i hvert fald forsøge med færre minutter næste gang og næste gang igen 60 minutter med ikke-varmluft.